Mytí nádobí šetrné k pokožce!

Konečně mohou i alergici odložit gumové rukavice při mytí nádobí. Uf. Kontaktní alergie je jednou z nejnepříjemnějších kožních onemocnění a bohužel mnoho lidí reaguje zčervenáním a vyrážkou na mycí prostředky na nádobí. Alergie je způsobena chemikáliemi, konzervanty, parabeny, ropnými látkami apod., nebo i silnou parfemací. Sollux Organics Clean vyvinul nový ekologický přípravek na mytí nádobí, se kterým to klidně můžete, i jako alergici, risknout!

Mytí, které je mytím, nikoliv čištěním!

Šetrnost, se kterou tento mycí přípravek pracuje se dá právem nazvat mytí – nikoliv čištění, které praktikuje většina na chemii založených mycích prostředků na nádobí. Šetrnost ocení i ten, kdo s alergií problémy nemá. Sollux Organics Clean je šetrnější i k pokožce, takže po něm nebudete mít nepříjemně vysušenou pokožku na rukou.

Ostatně i to samotné stačí k tomu, aby se pak na rukou rozjely různé neduhy včetně praskání kůže, plísní a ekzémů. Mytí nádobí patří zrovna k tomu, co našim rukám neprospívá. Je tedy načase to změnit, a navíc vás ještě bude hřát pocit, že šetříte životní prostředí, protože zrovna s vaší odpadní vodou nebude mít čistička odpadních vod takové problémy.

Co neobsahují mycí prostředky Sollux Organics Clean?

  • Žádná umělá barviva, parabeny, syntetické látky a barviva
  • Žádné exhoxyláty, ropné látky, fosforečnany, fendy ani formaldehyd

Myje svou vydatností!

V čem tedy tkví síla té lahvičky na kuchyňském dřezu? Mycí schopnost zajištuje vydatnost, plná koncentrace všech mycích složek a použití hypoalergenních součástí přípravků se 100% původem v přírodě či v ekologickém zemědělství. To zní určitě zajímavě a něco tak koncentrovaného a kvalitního stojí za to vyzkoušet.

Velmi účinně odstraňuje mastnotu a nečistoty!

Vůbec se nemusíte bát, že když přípravek neodmastí vaše ruce, tak neodmastí ani nádobí. Pečlivě vybrané látky přirozeným způsobem odmastí a rozpustí každou nečistotu. Vždyť i příroda nabízí přírodní odmašťovače, takže je kam sáhnout. Tady najdete cukry, mastné kyseliny z kokosu, neionové detergeny získané z přírodních zdrojů a jiné přírodní látky, které ve své součinnosti tvoří opravdu účinný a pro použití jemný přípravek na mytí nádobí.

Třikrát a dost!

Stačí si jen pamatovat, že na 5 l vody stačí jen 3x zmáčknout aplikátor. A je to! Množství na voňavé, nevtíravé a příjemné mytí nádobí je hotovo.
Stačí ponořit ruce a první talíř…

A NA ZÁVĚR PÁR TIPŮ PRO SPRÁVNÉ RUČNÍ MYTÍ NÁDOBÍ:

  1. Vodu měňte tehdy, když spadne pěna a nečistoty získají převahu!
  2. Silně špinavé nádobí nechte odmočit.
  3. Nádobí oplachujte pod tekoucí vodou do dřezu, ve kterém je nádobí na umytí.
  4. Přípravek na mytí můžete také aplikovat na houbičku a poté omývat nádobí pod tekoucí vodou v zašpuntovaném dřezu. V tom může zatím být třeba nádobí na odmočení.
  5. Oplachujte krátce a pod horkou vodou.
  6. K mytí nádobí, které obsahuje aromatické látky (česnek, cibule, ryby) použijte na houbičku ještě něco nasypané jedlé sody. Půjde to rychleji!